Netwerkbeheer

Een goed werkend netwerk is van cruciaal belang voor het efficiënt functioneren van uw bedrijf. Om dit te kunnen realiseren is het noodzakelijk dat uw netwerk goed en vakkundig wordt onderhouden.

Fixed price

Barion biedt een netwerkbeheeroplossing voor een vast bedrag per maand. Vooraf weet u precies wat het beheer van uw netwerk gaat kosten, dus geen onverwachte facturen voor extra werk. Daarnaast kunt u zelf kiezen welke servers en computers binnen het supportcontact moet vallen.

Monitoringsysteem

Door gebruik te maken van een geavanceerd monitoringsysteem zijn wij in staat om problemen proactief aan te pakken, dus voordat zich een probleem voordoet is deze meestal al verholpen.  Ook geeft dit monitoringsysteem onze systeembeheerders een signaal als zich een acuut probleem voordoet, zodat zij gelijk aan een oplossing kunnen werken.

Helpdesk

Voor al uw gebruiksvragen en het melden van storingen hebben wij een helpdesk die elke werkdag bereikbaar is van 9:00 tot 17:30. Als u een supportcontact heeft afgesloten is onze helpdesk onbeperkt te gebruiken.

Remote Support

Omdat wij uw netwerk vanaf afstand beheren, kunnen wij bij problemen direct met u meekijken, geen reistijd en voorrijkosten. 90% van alle helpdeskverzoeken worden zo direct opgelost.

Voordelen

–          Netwerkbeheer voor vast bedrag per maand
–          Stabiel en goed onderhouden netwerk
–          Gecertificeerde systeembeheerders
–          Helpdesk
–          Direct geholpen d.m.v. Remote Support
–          24×7 monitoringsysteem
–          Hardware inkopen tegen kostprijs