Hosting

Website, webshop en web app hosting

Website hosting, webshop hosting en web app hosting; Barion biedt oplossingen op eigen hardware geplaatst in een Nederlands datacenter.

Wordt het tijd om jouw website te hosten bij een partner die met je meedenkt en er alles aan doet om jouw website perfect te laten functioneren? Een partij die je kunt bellen, aankijken, en die met je meedenkt?

Heb je een webshop en probeer je jouw klanten het zo makkelijk mogelijk te maken om jouw producten op een zo optimaal mogelijke manier aan te schaffen? Ziet de site er prima uit, maar vallen de prestaties toch best tegen? Laat je webshop op betrouwbare hardware draaien en pas de configuratie en capaciteit aan, zodat het past bij jouw shop en klant ervaring.

Pexels pixabay 159304

Is er software ontwikkeld en wordt het tijd om deze te laten werken op een betrouwbare omgeving? Een locatie met top hardware én met technische mensen die je helpen met je mee te denken? Barion biedt complete PaaS-oplossingen voor klanten die volledige controle willen over hun platformen en applicaties.

19 jaar ervaring

We zijn al sinds 2004 druk met het netwerkbeheer en de hosting van bedrijfskritische omgevingen.

Geen uitdaging te groot

Bij Barion zijn ICT-uitdagingen onze passie, en we excelleren in het vinden van oplossingen voor elk probleem.

Transparant

We hechten waarde aan transparantie en begrijpen het belang van goed functionerende hard- en software door hard te werken voor onze zaak.

Servicegericht

Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat ons met je meedenken. Telefonisch, op afstand of op locatie.
Website 1624028 1920

Website hosting

Barion biedt een betrouwbare en krachtige website hostingoplossing die is ontworpen om aan de diverse behoeften van bedrijven te voldoen. Met A-merk hardware als basis garanderen we maximale prestaties en uptime voor gehoste websites. Onze hostingomgeving wordt zorgvuldig beheerd en geoptimaliseerd, waarbij we automatische updates implementeren om ervoor te zorgen dat klanten altijd profiteren van de nieuwste functies en beveiligingspatches. 

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Bij Barion geloven we in flexibiliteit en schaalbaarheid. Onze website hostingoplossing is ontworpen om aan te passen aan de groei van uw digitale aanwezigheid. Of u nu begint met een eenvoudige website of al een gevestigde online aanwezigheid heeft, we bieden de nodige tools en middelen om moeiteloos op te schalen.

Met een gebruiksvriendelijk beheerpaneel hebben klanten volledige controle over hun hostinginstellingen, waardoor ze de vrijheid hebben om hun website naar eigen wens te configureren.

Toegewijde Klantenondersteuning

Bij Barion staat klanttevredenheid voorop. Ons toegewijde klantenondersteuningsteam staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of technische problemen. Of het nu gaat om hulp bij de initiële set-up, advies over optimalisatie of het aanpakken van eventuele uitdagingen, we bieden vriendelijke en deskundige ondersteuning. Met Barion als uw hostingpartner kunt u zich concentreren op uw content en bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een stabiele en betrouwbare hostingomgeving voor uw website.

 • Betrouwbare uptime Barion garandeert een hoge beschikbaarheid van uw website met betrouwbare servers en infrastructuur, waardoor uw online aanwezigheid altijd toegankelijk is voor bezoekers.
 • Maximale prestaties op A-merk hardware Onze hostingoplossing draait op eigen A-merk hardware, wat resulteert in maximale prestaties en een snelle respons voor uw websitebezoekers.
 • Updates en onderhoud Barion zorgt ervoor dat uw website profiteert van de nieuwste functies en beveiligingspatches door regelmatig updates en onderhoud uit te voeren.
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid Onze hostingoplossing biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor u moeiteloos kunt opschalen naarmate uw website groeit en evolueert.
 • Gebruiksvriendelijk beheerpaneel Met ons intuïtieve beheerpaneel hebben klanten volledige controle over hun hostinginstellingen, waardoor het gemakkelijk is om de website naar eigen wens te configureren.
 • Veilige hostingomgeving Barion implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen potentiële bedreigingen, met inbegrip van firewalls, beveiligingsaudits en SSL-certificaten.
 • Razendsnel herstel bij rampen: Bij onvoorziene gebeurtenissen zorgt Barion voor snelle herstelmaatregelen, waaronder regelmatige back-ups en noodherstelplannen om de impact op uw website te minimaliseren.
 • Toegewijde klantenondersteuning Barion's toegewijde klantenondersteuningsteam staat 24/7 klaar om te helpen bij calamiteiten. Daarnaast krijgt u tijdens de normale uren hulp bij technische vragen, optimalisatieadvies en eventuele uitdagingen die zich voordoen bij het beheer van uw webshop.

Webshop hosting

Barion levert een krachtige webshop hostingoplossing die is geoptimaliseerd voor de unieke behoeften van e-commerce. Met A-merk hardware als fundament bieden we een betrouwbare infrastructuur voor webshops, waardoor maximale prestaties en een naadloze transactie-ervaring voor klanten worden gegarandeerd. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigde e-commerce website beheert, Barion zorgt voor een robuuste hostingomgeving die is ontworpen om te schalen met uw zakelijke groei.

Veiligheid en betrouwbaarheid voor E-commerce: Barion begrijpt dat veiligheid cruciaal is voor e-commerce. Daarom implementeren we uitgebreide beveiligingsprotocollen, waaronder SSL-certificaten en geavanceerde authenticatiemechanismen, om de persoonlijke en financiële gegevens van uw klanten te beschermen.

Webshop hosting

Onze webshop hostingoplossing biedt een betrouwbare uptime, essentieel voor het voortdurende succes van uw online winkel, en we zorgen voor razendsnelle herstelmaatregelen bij eventuele onvoorziene gebeurtenissen.

Flexibiliteit, Schaalbaarheid en Klantenondersteuning: Barion’s webshop hostingoplossing biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de veranderende behoeften van uw groeiende e-commerceactiviteiten. Met een gebruiksvriendelijk beheerpaneel hebben klanten volledige controle over hun hostinginstellingen, waardoor ze de vrijheid hebben om hun webshop aan te passen. Ons toegewijde klantenondersteuningsteam staat altijd klaar om te helpen bij technische vragen, optimalisatieadvies en eventuele uitdagingen die zich voordoen tijdens het beheer van uw e-commerceplatform. Kies Barion voor een webshop hostingpartner die uw bedrijf ondersteunt en uw online winkelervaring naar nieuwe hoogten brengt.

 • Optimale e-commerce prestaties Barion garandeert maximale prestaties voor uw webshop met krachtige A-merk hardware, waardoor klanten een soepele en snelle winkelervaring hebben.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid Onze webshop hostingoplossing is ontworpen met uitgebreide beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, geavanceerde authenticatie en regelmatige beveiligingsaudits om de integriteit van klantgegevens te waarborgen.
 • Betrouwbare uptime voor continuïteit Barion garandeert een betrouwbare uptime, essentieel voor e-commerce succes. Uw webshop blijft altijd toegankelijk voor klanten, zelfs tijdens drukke periodes
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid Barion's webshop hosting biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw e-commerceactiviteiten. U kunt eenvoudig opschalen naarmate uw webshop groeit.
 • Gebruiksvriendelijk beheerpaneel Met ons intuïtieve beheerpaneel hebben klanten volledige controle over hun webshop hostinginstellingen, waardoor ze hun online winkelomgeving moeiteloos kunnen configureren.
 • Veilige hostingomgeving Barion implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen potentiële bedreigingen, met inbegrip van firewalls, beveiligingsaudits en SSL-certificaten.
 • Razendsnel herstel bij rampen: Bij onvoorziene gebeurtenissen zorgt Barion voor razendsnelle herstelmaatregelen met regelmatige back-ups en noodherstelplannen, waardoor de impact op uw webshop geminimaliseerd wordt.
 • Toegewijde klantenondersteuning Barion's toegewijde klantenondersteuningsteam staat 24/7 klaar om te helpen bij calamiteiten. Daarnaast krijgt u tijdens de normale uren hulp bij technische vragen, optimalisatieadvies en eventuele uitdagingen die zich voordoen bij het beheer van uw webshop.
Web app hosting paas

Web app hosting (PaaS)

Barion biedt een krachtige Platform as a Service (PaaS)-oplossing voor het hosten van webapplicaties. Met PaaS kunnen klanten profiteren van een flexibel platform waarop ze hun applicaties kunnen bouwen, implementeren en schalen zonder zich zorgen te maken over de onderliggende infrastructuur. Barion's PaaS stelt ontwikkelaars in staat om de volledige controle te behouden over hun applicaties terwijl ze profiteren van een geoptimaliseerde hostingomgeving.

Volledige controle en gemakkelijke implementatie

Onze PaaS-oplossing biedt klanten volledige toegang tot de onderliggende platformen, waardoor ze naar eigen wens applicaties en services kunnen installeren. 

Barion zorgt ervoor dat het besturingssysteem en standaardsoftware altijd up-to-date zijn, terwijl klanten zich kunnen concentreren op het (laten) ontwikkelen van innovatieve webapplicaties.

Betrouwbare prestaties en veiligheid

Onze PaaS-hostingomgeving staat garant voor betrouwbare prestaties op A-merk hardware. Tegelijkertijd implementeren we strikte beveiligingsmaatregelen om de integriteit van gehoste applicaties te waarborgen. Met Barion’s PaaS-oplossing kunnen klanten rekenen op een betrouwbare en veilige infrastructuur voor hun webapplicaties, met de flexibiliteit om de hostingomgeving aan te passen aan hun unieke behoeften.

 • Volledige controle over applicaties Barion's PaaS-oplossing biedt klanten volledige controle over hun webapplicaties, waardoor ze de vrijheid hebben om aangepaste applicaties te bouwen en te beheren naar hun eigen specificaties.
 • Flexibiliteit in applicatie-ontwikkeling: Klanten profiteren van de flexibiliteit van het PaaS-platform, waardoor ze gemakkelijk kunnen experimenteren, nieuwe functies toevoegen en snel reageren op veranderende zakelijke vereisten.
 • Updates en onderhoud Barion zorgt voor automatische updates en onderhoud van het besturingssysteem en standaardsoftware, waardoor klanten altijd profiteren van de nieuwste functies en beveiligingspatches zonder extra inspanning.
 • Schaalbaarheid voor groei De schaalbaarheid van Barion's PaaS stelt klanten in staat om moeiteloos op te schalen naarmate hun webapplicaties groeien, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op toenemende vraag en veranderende behoeften.
 • Optimale prestaties op eigen A-merk hardware Klanten genieten van betrouwbare prestaties dankzij de hosting op A-merk hardware, wat een snelle en responsieve ervaring voor eindgebruikers garandeert.
 • Veiligheid en beveiligingsmaatregelen Barion implementeert strikte beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van gehoste applicaties te waarborgen, inclusief firewalls, regelmatige beveiligingsaudits en geavanceerde authenticatieprotocollen.
 • Betrouwbaarheid en continuïteit Barion waarborgt betrouwbaarheid en continuïteit door middel van regelmatige back-ups, noodherstelplannen en proactieve monitoring, waardoor klanten gemoedsrust hebben voor hun kritieke webapplicaties. Kies Barion's PaaS voor een betrouwbare en flexibele hostingoplossing.
 • Toegewijde klantenondersteuning Barion's toegewijde klantenondersteuningsteam staat 24/7 klaar om te helpen bij calamiteiten. Daarnaast krijgt u tijdens de normale uren hulp bij technische vragen, optimalisatieadvies en eventuele uitdagingen die zich voordoen bij het beheer van uw webshop.

Heb je een ICT uitdaging?

Mogen wij je helpen?