Microsoft 365

Office en veel meer

Office 365 is iets dat iedereen kent. Microsoft 365 is een veel groter ding. Naast de Office 365-applicaties zoals Word, Excel, OneDrive en Teams, krijgt Microsoft 365 ook een uitgebreid beveiligingspakket en de mogelijkheid om uw ICT-omgeving vanuit één centraal punt te beheren.

Werken vanuit de cloud en tegelijkertijd veilig werken met Microsoft 365 is mogelijk. Hierdoor kunnen werknemers veilig inloggen en toegang krijgen tot hun bedrijfsgegevens, ongeacht het apparaat waarmee ze inloggen - een pc, laptop, tablet of telefoon. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om effectief samen te werken met de bekende Microsoft Office-toepassingen.

Microsoft 365

19 jaar ervaring

We zijn al sinds 2004 druk met het netwerkbeheer en de hosting van bedrijfskritische omgevingen.

Geen uitdaging te groot

Bij Barion zijn ICT-uitdagingen onze passie, en we excelleren in het vinden van oplossingen voor elk probleem.

Transparant

We hechten waarde aan transparantie en begrijpen het belang van goed functionerende hard- en software door hard te werken voor onze zaak.

Servicegericht

Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat ons met je meedenken. Telefonisch, op afstand of op locatie.
Domenico loia hgv2tfoh0ns unsplash

Teamwork

Microsoft 365 is een geweldige tool om uw hele bedrijf een moderne werkplek te geven. Microsoft Teams laat werknemers bijvoorbeeld online vergaderen, bestanden delen en met elkaar chatten.

De gegevens worden opgeslagen in de cloud. Afhankelijk van wie er toegang moet hebben tot het document, kan de gebruiker kiezen om gegevens op de persoonlijke opslagruimte of de gezamenlijke opslagruimte op te slaan. Hierdoor wordt het gemakkelijk om informatie met de juiste personen te delen.

De Office-applicaties

Microsoft 365 biedt toegang tot de bekende Office-applicaties voor uw bedrijf, waaronder applicaties om samen te werken, uitstekende documenten te maken en bestanden op te slaan. Bestanden kunnen veilig in de cloud worden bekeken vanaf elk apparaat.

Microsoft 365 biedt ook verschillende tools om uw gegevens te beschermen. Het centraal instellen van multifactorauthenticatie voorkomt bijvoorbeeld 99% van identiteitsaanvallen. Bovendien beschermt intelligente software het tegen phishing- en ransomwareaanvallen door constant links en bijlagen te scannen.

Met Microsoft 365 kunt u uw productiviteit en productiviteit verbeteren. Het biedt alle middelen die nodig zijn om dit te bereiken.

Ed hardie xg02jzibf7o unsplash
Sigmund yuusajks3u4 unsplash

Microsoft Teams

Naast de bekende Office-applicaties bevat het Microsoft 365 abonnement ook Microsoft Teams.

Heb je een ICT uitdaging?

Mogen wij je helpen?